Home | Webcam | Site overzicht
U bent hier: Home » Culinair

Culinaire Ideeen

Zalencentrum De Pineta is gericht op het verzorgen van groepen. Vandaar onze gunstige prijzen. Deze prijzen gelden voor groepen vanaf 20 personen. Hieronder geldt een meerprijs . Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen : 0341-260026

Gaat u een dagje uit met uw familie of vereniging ? Ook hier kunnen we complete programma's voor aanbieden. Maar ook alleen voor een busstop voor een kopje koffie , koffietafel of diner bent u bij ons op het juiste adres !

Een koffietafel hebben we in verschillende varianten. Standaard altijd voorzien van een kopje heerlijke soep en een ambachtelijke rundvleeskroket. Klik links op de button koffietafels voor een overzicht.

Menusuggesties Een diner is altijd gezellig . Wij hebben voor u de keuze uit verschillende menu's . Uiteraard zijn dit maar voorstellen. Wij kunnen in overleg een menu samenstellen . Tip : kijk ook even onder dinerbuffet !

Koud-warme buffetten ; voor elk wat wils ! Deze kunnen wij verzorgen in diverse prijsklassen en samenstellingen. Uiteraard kunt u tussen de buffetten gerechten toevoegen of weglaten. Kijk snel onder de button koud warme buffetten.

Een dinerbuffet is net even wat uitgebreider en meer ontspannen dan een standaard menu wat aan tafel wordt geserveerd. U heeft de keuze uit meerdere vleessoorten en u loopt wat meer zodat u een wat meer ontspannen gevoel creeerd.

Pannenkoeken is ook één van de specialiteiten van de Pineta. U kunt het hele jaar door met een groep bij ons reserveren voor het eten van deze heerlijke pannenkoeken. Gewoon lekker ouderwets gebakken in de pan , naar grootmoeders recept ! Al v.a. € 3,50 !

Een BBQ. Ook dat behoort tot de mogelijkheden op ons onlangs vernieuwde terras.

Gezellig en leuk is onze hight tea . 2 uur heerlijk "snoepen" ! Kijk snel onder High Tea