Home | Webcam | Site overzicht
U bent hier: Home » Hoogtepunten vieren » Bruiloften

Bruiloften

Een onvergetelijke dag !

Een bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven. Daarom weet De Pineta dat het belangrijk is om van deze dag iets onvergetelijks te maken.Vele bruidsparen gingen jullie voor, kijk maar eens naar de fotocollages. (deze foto's zijn ook te zien in de hal van De Pineta op een groot beeldscherm)

Het beste is om eens een afspraak te maken zodat we jullie wensen kunnen bespreken , en wij onze mogelijkheden laten zien , zodat wij samen tot een geslaagde dag kunnen komen.

Voor dat de bruiloft begint kun je uiteraard genieten van een diner, koffietafel of bijvoorbeeld een koud warm buffet of bijvoorbeeld een dinerbuffet .

Betaalbare prijzen

En de prijs voor een bruiloft die zal je meevallen. Wij rekenen geen vaste prijs per persoon maar alleen hetgeen wat er gebruikt wordt, dat is wel zo eerlijk vinden wij.
Om alvast een indicatie te geven voor een bruiloft van bv 20.00 uur tot 23.30 uur moeten jullie rekenen op zo’n € 17,75 per persoon (gemiddelde prijs) Hiervoor krijg je dan een kopje koffie met gesorteerd gebak,hierna serveren we nog een tweede kopje koffie. Dan beginnen wij met de drankjes die wij uiteraard voldoende schenken. Tussendoor wordt er gelopen met koude en warme hapjes . Uiteraard is het ook mogelijk om het wat uitgebreider te doen met bijvoorbeeld een kopje koffie als afsluiting met iets lekkers of een een leuk hapjesbuffet 's avonds of tussendoor bijvoorbeeld een keer een heerlijk portie saté.

Maak ééns een afspraak om samen te spreken over een onvergetelijke avond !

Wil je liever alleen een receptie ? Die kunnen wij aanbieden vanaf zo’n € 10,00 per persoon . Bel ( 0341-260026 ) of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

Altijd leuk!

Wij vinden het uiteraard leuk als u of jullie kiezen voor een bruiloft in Zalencentrum De Pineta. Daarom geven wij jullie ook iets kado !
Bel ons voor het maken van een afspraak ( 0341-260026 ) , zodat wij jullie wensen naast onze mogelijkheden kunnen leggen en jullie kunnen vertellen wat wij jullie kado geven !

Eén ding

Wij verzorgen graag uw bruiloft en receptie, de mogelijkheden zijn legio, alleen is er bij ons geen gelegenheid voor een band en/of live muziek.